Iedere dag mooie dingen maken

Wie zijn Klomp & Gijzen

Wij zijn een groep vakmensen met passie voor techniek en design. Creëren, innoveren en uitvoeren is wat ons ieder dag drijft tot ‘the next level’.

Onze verantwoordelijkheid

Klomp en Gijzen, gaat over meedenken, realiseren en verder uitwerken van onze of jouw ideeën tot een geweldig mooi resultaat, waar we samen trots op kunnen zijn! We geven technisch advies om het project beter te kunnen realiseren, zonder afbreuk te doen aan het ontwerp!

Onze aanpak

We beginnen met een kennismakingsgesprek en een brainstormsessie, waaruit een voorstel-ontwerp ontstaat. Vervolgens wordt het ontwerp vertaald naar een werk- en constructie tekening voor de uitvoering in onze werkplaats. Op verzoek kan het door ons geplaatst worden op locatie.

Onze missie

Onze missie is, door creativiteit en kunst, de wereld een stukje mooier te maken. Samen het beste uit jezelf halen, door positiviteit, enthousiasme en geweldige ideeën te realiseren.

Nancy Klomp

ing. Nancy Klomp

Managing Director and Craftswoman

Remco Gijzen

Remco Gijzen

Creative Director and Craftsman

Remco Leenders

Remco Leenders

Engineer and Craftsman

Wij zijn Klomp & Gijzen

Ons trotse Team

Wij geloven erin dat ons team met de diverse kwaliteiten elkaar versterkt en ons naar een hoger niveau kan brengen in design en kwaliteit! Wij ontwerpen én maken projecten volledig afgestemd naar jouw wensen. Ons werk is van een hoog niveau. Dat maakt projecten van Klomp & Gijzen uniek en onderscheidend.

PASSIE BRENGT DESIGN, DESIGN BRENGT ONDERSCHEIDING, ONDERSCHEIDING BRENGT SUCCES!
- Klomp & Gijzen -
Dit zijn wij

Onze Vakmensen

Elk project is bijzonder en krijgt onze volledige aandacht. Hierin stoppen wij ieder onze kracht en passie zodat we samen geweldige resultaten kunnen leveren!