fbpx
Klomp & Gijzen Blog

Onze belevenissen

Lees het hier

Jeffrey Herlings en Michael van der Mark ontvangen award

Klomp & Gijzen ontwerpt en maakt trofeeën voor het KNMV gala. Zondag 13 januari 2019 vond het jaarlijkse KNMV gala plaats in het Amphion theater te Doetinchem.

Jeffrey Herlings leverde afgelopen seizoen een unieke prestatie door de wereldtitel te grijpen in de koningsklasse van de motorcrosssport. Hij ontving verschillende awards en is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Michael van der Mark ontving de Award voor zijn prestatie in de World Superbike en nam namens Hans van den Oever (oprichter van het Dutch Racing Team) het motorsporthart in ontvangst.

Kay de Wolf viel ook flink in de prijzen. Naast diverse Awards in verschillende klasse ontving hij de Ben Majoor Trofee, de prijs die de bond KNMV uitdeelt aan het toptalent van het seizoen.

Lotte van Drunen ontving naast verschillende awards een onderscheiding als rising star in de motorcross. Ze is volgens het bestuur van de KNMV een vechter en een voorbeeld voor alle jonge meiden en jongens in de motorsport.

Klomp & Gijzen hebben de awards met veel plezier ontworpen en gemaakt, wij feliciteren alle winnaars met hun uitzonderlijke prestatie.

“Mooier dan Formule 1 award”

Klomp & Gijzen ontwerpt en maakt trofee voor Max Verstappen’s Red Bull Racing Team.

Op 16 januari 2018 brachten we een bezoek aan de fabriek. Van Formule 1 Red Bull Racing in Milton Keynes UK. Op uitnodiging van Mystery Roads (autorally organisator).

Namens de fans van het Red Bull Racing Team hebben we de trofee persoonlijk overhandigd aan teambaas Christian Horner. Als dank voor de prestaties van het afgelopen jaar. Zowel het team als ook Christian Horner waren erg onder de indruk.

Christian Horner zei: “deze trofee is mooier dan de meeste Formule 1 Awards die we hebben gekregen.” Een groter compliment is voor ons niet denkbaar!

De rondleiding door de fabriek was onvergetelijk. Het laat zien hoe Red Bull Racing als één team gaat voor de winst. Een aanpak die ook onderdeel is van de visie van Klomp & Gijzen.

De trofee heeft een speciale plek gekregen in de fabriek, zodat iedere werknemer hem op elk moment van de dag kan zien.

Aanwinst voor Klomp & Gijzen

We hebben het nieuwe jaar goed ingeluid. Eerst al met de nieuwe naam en de nieuwe looks.

Nu met 2 nieuwe machines als uitbreiding in ons huidige machinepark en wil ik ons nieuwe teamlid Remco Leenders introduceren.

Vanaf begin januari is Remco Leenders ons team komen versterken. Met zijn 20 jaar ervaring in de metaalbranche is hij een aanwinst voor Klomp & Gijzen. Zijn kennis en passie voor techniek, samen met zijn gedrevenheid brengt ons naar een hoger niveau!

Een 160 tons kantbank, ofwel buigmachine is de eerste machine die dit jaar werd geleverd. Over een lengte van 3 meter kunnen we plaatmaterialen in een hoek zetten. Hiermee kunnen we verder, meer en groter denken bij het maken van kunstobjecten.

UV printen kunnen wij tegenwoordig ook. Deze machine geeft een extra dimensie aan onze trofee ontwerpen. Hiermee kunnen we in full colour printen op bijvoorbeeld metaal, hout en kunststof.

Dat zijn 3 aanwinsten voor ons!

Klomp & Gijzen Blog

Onze naam is veranderd!

Het vertrouwde ‘Nancy Klomp Watersnijtechniek’ heet vanaf nu ‘Klomp&Gijzen’. Niet zomaar een verandering. Een keuze waar een grote ambitie achter schuilt en die niet alleen een naamsverandering inhoudt, maar ook onze nieuwe koers vorm geeft.

Heel graag brengen wij jullie op de hoogte van onze vernieuwde trots. 

Nancy Klomp en Remco Gijzen vonden elkaar een aantal jaar geleden en besloten hun krachten te bundelen. De laatste jaren ligt onze focus op design en realisatie van kunst, beeldmerken, trofeeën en awards. Maar techniek blijft boven alles onze basis. Bij een nieuwe naam en een nieuwe focus, hoort een nieuw visitekaartje. Zie dan hier onze geheel vernieuwde website!