fbpx
18 januari 2019 Nancy Klomp

Jeffrey Herlings en Michael van der Mark ontvangen award

Klomp & Gijzen ontwerpt en maakt trofeeën voor het KNMV gala. Zondag 13 januari 2019 vond het jaarlijkse KNMV gala plaats in het Amphion theater te Doetinchem.

Jeffrey Herlings leverde afgelopen seizoen een unieke prestatie door de wereldtitel te grijpen in de koningsklasse van de motorcrosssport. Hij ontving verschillende awards en is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Michael van der Mark ontving de Award voor zijn prestatie in de World Superbike en nam namens Hans van den Oever (oprichter van het Dutch Racing Team) het motorsporthart in ontvangst.

Kay de Wolf viel ook flink in de prijzen. Naast diverse Awards in verschillende klasse ontving hij de Ben Majoor Trofee, de prijs die de bond KNMV uitdeelt aan het toptalent van het seizoen.

Lotte van Drunen ontving naast verschillende awards een onderscheiding als rising star in de motorcross. Ze is volgens het bestuur van de KNMV een vechter en een voorbeeld voor alle jonge meiden en jongens in de motorsport.

Klomp & Gijzen hebben de awards met veel plezier ontworpen en gemaakt, wij feliciteren alle winnaars met hun uitzonderlijke prestatie.