fbpx
2 juli 2019 Nancy Klomp

Nieuwe TOP locatie Klomp & Gijzen

Sinds juli 2019 zijn we gevestigd aan de Pascalweg 11 in Elst. Ons nieuwe pand is niet wat je normaal denkt van een metaalbewerkingsbedrijf. Integendeel; ons pand is licht, netjes, open en heel toegankelijk. Dat past perfect bij onze Formule 1  filosofie. Samenwerken als een team, iedereen draagt zijn steentje bij. Goede communicatie is belangrijk om fouten te voorkomen en de hoogst haalbare kwaliteit na te streven.

Architectural Elements

Kwaliteit speelt een belangrijke rol en dat ziet u terug in onze producten. Een maatwerk design trap voor een particulier, een kunstzinnige schuifpoort voor een boerderij of de bewegwijzering voor de kunstfietsroute van de gemeente Overbetuwe. Maatwerk stalen deuren en ramen, brievenbussen, design hekwerken behoren tot de mogelijkheden. Trots zijn we op het grote cortenstalen kunstwerk voor de hoofdingang van het FC-Utrecht stadion en voor 7 jaar het ontwerpen en maken van de MotoGP award voor de TT van Assen.

Heeft u een vraag of een idee? Bel of stuur een email, dan plannen we een afspraak en nemen wij de tijd om dit met u te bespreken.